Privéles

Je bent bij ons aan t juiste adres voor privélessen in Salsa, Zouk, Kizomba, Bachata en Merengue. Wij doen dit al ruim 10 jaar en hebben vele singles en koppels in zeer korte tijd deze danssoorten aangeleerd of geholpen om ze leuker en mooier te maken. De privéles is een goed alternatief voor mensen die de groepsles niet kunnen of willen volgen.

Privéles-cursisten kunnen bij ons elke week te komen oefenen om zo de lesstof snel onder de knie te krijgen en ondersteunen we je met filmpjes over de oefeningen die je hebt geleerd.


Voor koppels die een openingsdans willen doen op hun bruiloft is de privéles zeker een goede uitkomst. Wij maken samen met jullie de openingsdans, plannen het aantal lessen in en bouwen deze op tot het gewenste eindresultaat.

Ook helpen wij bij het vinden van de juiste muziek, bieden we je de mogelijkheid om wekelijks te komen oefenen om zo de lesstof snel onder de knie te krijgen en ondersteunen we je met filmpjes over jouw eigen openingsdans (in wording) en de onderdelen die je hebt geleerd.


  • Privélessen gaan op afspraak en kunnen op verschillende locaties worden verzorgd.
  • Met één privéles leer je net zoveel als 2 tot 4 groepslessen. E.e.a. is afhankelijk van hoe snel je het oppakt en hoeveel je zelf (extra) oefent.
  • Wij zijn heel flexibel en je kan bij ons met één aan je privélessen beginnen.
  • Na je privélessen kan je heel eenvoudig instromen in één van onze groepslessen.

Kosten:


1 tot 2 lessen 3 tot 4 lessen 5 tot 6 lessen 7 tot 8 lessen 9 tot 10 lessen
Single € 50 per uur € 47,50 per uur € 45 per uur € 42,50 per uur € 40 per uur
Koppel € 65 per uur € 62,50 per uur € 60 per uur € 57,50 per uur € 55 per uur

Bovengenoemde kosten zijn voor privélessen op onze leslocaties op doordeweekse avonden. Voor privéles in het weekend kunnen extra kosten bijkomen. Wil je meer info over privélessen, neem dan even contact met ons op. info@latinbreeze.nl of 0641244945