Over Latin Breeze


Latin Breeze, gevestigd te Amsterdam, is een dansschool voor Latijns Amerikaanse dans. Wij bieden danslessen in Salsa, Bachata, Merengue, Zouk en Kizomba.  Latin Breeze maakt onderdeel uit van Latin Entertainment Productions.

Latijns amerikaanse dans wordt overal in Nederland beoefend, bij dans- en sportscholen, thuis en op feesten. Wat ons betreft een mooi en zinvol alternatief op stijldansen, disco-, houseparties, etc. Je hoeft niet persé mee te dansen als je op zo'n dansgelegenheid bent, kijken en luisteren is ook leuk. Maar waarom zou je aan de kant blijven staan als meedoen slechts enkele uren oefening vergt, in een plezierige, vriendschappelijke sfeer? En wat te denken van Latin Dance op je verjaardagsfeest, bruiloft of een gewoon bedrijfs- of huisfeest?

Wij verzorgen Groepslessen, Bootcamps, Workshops en Privélessen  in Bachata, Merengue, Salsa, Kizomba en Zouk, en andere  entertainment activiteiten aan particulieren en bedrijven. Je kan deelnemen als beginner, of als (half)gevorderde. Het hebben van een danspartner is gewenst maar niet noodzakelijk, wij proberen een goede balans tussen dames en heren van een groep te krijgen door hupmannen en -vouwen in te zetten.

Bij Latin Breeze krijgt iedere cursist voldoende aandacht. Hij of zij kan tijdens de cursus altijd terecht bij de dansleraar met specifieke vragen. Ook biedt Latin Breeze cursisten de mogelijkheid om extra lessen te volgen waarin dieper wordt ingegaan op wensen en vragen van de cursist. Met een basiscursus van Latin Breeze krijg je de basisvaardigheden om bachata, merengue, salsa, zouk of kizomba te kunnen dansen.

De docenten van Latin Breeze hebben jarenlange danservaring en hebben verschillende danscursussen gevolgd, o.a. in Nederland, Puerto Rico, Brazilië en Cuba. Wij besteden de nodige tijd aan het verder ontwikkelen van de verschillende Latijns Amerikaanse dansen en bieden cursisten de mogelijk tot dansassistent of docent.

Voor hen die snel de basis- of vervolgcursus van een bepaalde dans willen doen, of doordat persoonlijke omstandigheden het volgen van de groepsles bemoeilijken is de bootcamp en/of privéles een goede uitkomst. Kijk voor meer info bij Bootcamps of Priveles.